İSTANBUL / SARIYER - Gümüşdere Ortaokulu

Nis

Okullarda Müze Eğitimi kapsamında 5A ve 6A sınıfı öğrencilerimiz Sadberk Hanım Müzesini inceleme fırsatı buldular.Öğrencilerimiz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mesut İPEK ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Ahmet GELERİ önderliğinde Sadberk Hanım müzesinde yer alan eserleri inceleyerek Anadolu tarihi hakkında fikir sahibi oldular.Öğrencilerimizin büyük çoğunluğunun ilk defa müze görmeleri dikkat çekiciydi.

Nis

kısaltması ÇEDES olan “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum” projesi kapsamında okulumuzda yürütülen çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir.

Mrt

03/03/2024 pazar günü saat 14.00 de oynanan sultanlar Ligi maçını izlemeye giden 5.sınıf öğrencilerimiz Eczacıbaşı Dynavit-Nilüfer Belediyesi Voleybol maçının  Milli Voleybol Hakemi İngilizce öğretmenimiz Tuncay SEVİM'in yönettiği  maçta öğretmenlerine destek verdi.Öğrencilerimiz doyasıya eğlendi.

Mrt

Sarıyer İlçesi Demirciköy mahallesinde yer alan "KÖY YAŞAM MERKEZİ"inde 6/B sınıfı öğrencileri keyf dolu zaman geçirdi.

Şbt

Öğrencilerimizin yaşadıkları yerin tarihi ,kültürel zenginliklerini tanımaları gererktiğine inanıyoruz.Bu kapsamda okulumuz öğrencileri arasında SARIYER konulu bilgi yarışması düzenlendi.İlk elemeyi geçen öğrenciler  konferans salonumuzda kıyasıya yarıştılar.BİRİNCİLİĞİ tüm sorulara doğru cevap veren 5/A sınıfı öğrencisi HAYAL NAZ ÇUĞ ve 7/A sınıfı öğrencisi ZÜMRA YILMAZ paylaştı.Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.Yarışmayı düzenleyen Sosyal Bilgiler öğretmeni Mesut İPEK'e teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz Öğrencileri En İyi Strateji Ödülünü aldı.

Ock

CUMALIKIZIK, ULUDAĞ, ULU CAMİ VE  ATALARIMIZ OSMANGAZİ VE ORHANGAZİYİ ZİYARET ETTİK

Ara

Geleneksel Çocuk oyunları yarışmalarında Yıldız Kızlar Kaleli Yakan Top takımımız Sarıyer Birincisi olmuştur.Oyuncularımızı ve Beden Eğitimi öğretmeni Pelin AYDIN'ı tebrik ederiz.Takımımız Sarıyer ilçesini temsilen İstanbul yarışmalarında mücadelesine devam edecektir.İstabul geneli yarışmalarında da başarılar dileriz.

Ara

STEM 4 TEMEL DİSİPLİN OLAN BİLİM, TEKNOLOJİ, MÜHENDİSLİK VE MATEMATİK ALANLARINLARINDAKİ AYRIMI TAMAMEN ORTAN KALDIRARAK, DİSİPLİNLER ARASI TAM UYUMU SAĞLAYAN, ÖĞRENCİLERE BİLGİ VE BECERİ SUNAN BİR EĞİTİM MODELİDİR. STEM EĞİTİM MODELİNİ UYGULAYARAK GELECEĞE YOLCULUK PROJESİ KAPSAMINDA BİLGİ TEMELLİ HAYAT PROBLEMLERİNE ÇÖZÜMLER ÜRETEN KALİTELİ VE ELEŞTİREL BİR EĞİTİM SUNMAYI AMAÇLAYAN ETKİNLİĞİMİZİ DÜZENLEDİK.

2022 İstanbul Geneli Hazırbulunuşluk Uygulaması

Ortaokul Öğrencileri İçin Yaz Dönemi Etkinlik Kitabı

Haz

Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün "Sarıyer Eğitim" dergisi yayında.  Dergimiz, yönetici, öğretmen, öğrenci ve veli, kısacası herkese hitap eden zengin bir içerikle okurlarını bekliyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü "Geleceğe Yolculuk" Projesi

2022 LGS Soru Kitapçıkları (Sayısal ve Sözel) ve Cevap Anahtarları

May

2022 - Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav Sınav Giriş Bilgisi