İSTANBUL / SARIYER - Gümüşdere Ortaokulu

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI-yeni

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

OAB OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI

İlgi: MEB Okul-Aile Birliği Yönetmeliği(Madde 9-10).

Sayın Velimiz,

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Olağan Genel Kurulumuz, aşağıda ki gündem doğrultusunda 21 Eylül 2023 Perşembe günü saat 09.30'da, bu tarihte çoğunluk sağlanamaması halinde ise 22 Eylül 2023 cuma günü saat 09.30.'da çoğunluk aranmaksızın okulumuz çok amaçlı salonunda toplanacaktır.

Bilgilerinizi ve katılımınızı rica ederiz.

OAB Yönetim Kurulu Başkanlığı

GÜNDEM

1.     Katılım Cetvelinin İmzalanması,

2.     Açılış (Okul Aile Birliği Başkanı tarafından)

3.     Açık oyla veli üyeler arasından bir Divan Kurulu Başkanı ve bir Katip seçilmesi.

4.     Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının Okunması,

5.     Divan Başkanı tarafından toplantı gündeminin okunması. Oy çokluğuyla talep olması halinde;toplantı gündeminden çıkarılacak,eklenecek veya değiştirilecek hususlarının belirlenmesi

6.     Seçime Katılacak Yeni Yönetim ve Denetleme Kurulu Asil ve Yedek Üyelerini İçeren Listelerin Divan Kuruluna Bildirilme Süresinin Başlatılması,

7.     Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunması, görüşülmesi ve ibra edilmesi.

8.     Denetleme Kurulu faaliyet raporunun okunması, görüşülmesi ve ibra edilmesi.

9.     Yönetim ve Denetim Kurulu seçimi.

10.  Tahmini Bütçenin Görüşülmesi ve Yönetim Kuruluna Harcama Yetkisinin Verilmesi

11.  Dilek, Temenniler

12.  Kapanış.

NOTLAR

1-Yönetim ve Denetleme Kurulu Üyelerinin Seçimi asıl ve yedek olarak liste halinde oylanarak yapılacaktır.

2-Seçimlerde sadece Üyeler (Çocuğun Anne, Baba veya yasal vasisi, Okulumuz öğretmenleri) oy kullanabileceğinden, üye kontrol tespiti için Nüfus cüzdanı, Pasaport veya Ehliyet belgesinden biri ile genel kurul toplantısına gelmeniz gerekmektedir.

3-Her üyenin bir oy hakkı olması nedeni ile;

-Öğretmen üyenin çocuğu okulumuz öğrencisi dahi olsa 1(bir) oy kullanabilecektir. Ancak öğrencinin velisi olarak, öğretmenin eşi genel kurula gelir ise öğretmen

"üye öğretmen" statüsünde eşi ise "veli üye" statüsünde oy kullanabilecektir.

-Okulumuzda iki öğrencisi olan veliler eşleri ile birlikte geldiklerinde anne bir üye, baba bir üye olarak değerlendirilip, anne ve babanın birer oy haklarını kullanmaları mümkün olabilecektir.

-Okulumuzda ikiden fazla öğrencisi olan veliler, her üyenin 1(bir) oy hakkı olması nedeni ile anne bir, baba bir olmak üzere 2 oy kullanabilecektir.

Yayın: 12.09.2023 - Güncelleme: 12.09.2023 15:50 - Görüntülenme: 74